Како работи нашиот рејтинг на казина

Како резултат на фактот дека во различни држави казината не се еднакво популарни, ние креиравме рејтинг на интернет казина. Рејтингот се базира на регионалните карактеристики на играчите, најдобрите листи на други интернационални веб-страници за врвни интернет казина. На ист начин се зема предвид и угледот на светските интернет казина.

Углед на светските казина

  • Ги следиме и проверуваме светските црни листиза тоа дали едно или друго казино е присустно во нив.
  • Популарност на казиното во Македонија (количина на сообраќај) - колку често оваа веб-страница е пребарувана на Интернет од страна на луѓето
  • Посед на лиценца + вршиме проверка на лиценци за казино/ како и проверка на лиценците на производителите на слот-машини

Регионални фактори

  • Дали се прифаќаат играчи од Македонија во казиното
  • Дали на страницата постои локална јазична верзија
  • Методи на плаќање и валути кои се популарни за Македонија

Рејтинзи согласно со реномирани критики

  • Се врши надзор на над 100 од најпопуларните и најсигурни рејтинзи и бонуси на интернет казина како што се (Askgamblers, LCB, The Pogg, Casino Guru, итн.). Персоналот на овие казина се состои од големи тимови на вработени и експерти. Тие се со највисок златен стандард во светот на коцкањето. Согласно со тоа, би било несериозно да не веруваме во нивното мислење.